ЗА МЕН

Роден съм в Непал - едно от най-красивите места на света. Въпреки това, професионалния си готварски опит придобих в различни части на Индия известа с голямата си, разнообразна и мулти-национална култура. От ранни години имам интерес към гответене, така че е съвсем естествено, че най-накрая постигнах това в хотелиерската и рестовантьорската индустрия.
Изключително удоволствие е за мен, когато на клиента вкуса и душата му са удовлетворени и те са доволни. Моя задача е да им доставя това удоволствие, това е и мое задължение и отговорност. Един от най-значимите качества, които зачитам са: истинноста. Щастлив съм да се сдружават и да съм съвместно с такъв тип хора, независимо дали са колеги, собственици или клиенти. Лошата атмосферата, липсата на взаимно доверие и уважение убива желанието за работа. В този аспект Бих предпочел качеството пред количеството.
Как пристигнах в България? През 2002 г. в столицата София на красивата страна България - бе открит индийски ресторант "Тадж Махал". Срещнах златния за мен шанс да създам свое меню, включващо оригинални и вкусни ястия. С времето се случи, да срещна различни хора и да работя на различни места, включително и някои важни 5-звездни хотели и ресторанти, които допринесоха много за моя професионален опит.
И накрая толкова свиквах в България, че чувствам тази земя и нейните хора като част от моята природа. И за да бъда полезен тук, смятам за мой дълг да запознавам хората с културата на моята страна чрез това, което умея - чрез кухнята. Заповядайте в моя непалски-индийски ресторант Гуркха, разположен в стария Софийски квартал Лозенец, на тихата улица Цветна градина №56. Заинтересувалите се могат да разгледат сайта по долу

Заповядайте в непалски-индийски ресторант ГУРКХА. WWW.GURKHABG.COM